یکشبه 18 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: چهار شنبه 16 مهر 1399   تاریخ بروزرسانی: چهار شنبه 16 مهر 1399   

روز جهاني تخم مرغ مبارک باد

روز جهاني تخم مرغ مبارک باد

روز جهاني تخم مرغ مبارک باد

تخم مرغ یکی از کاملترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد

  • آب پز کردن از بهترین روش های طبخ تخم مرغ است.
  •  از نشانه های تازگی تخم مرغ پخته نیز می توان به این مورد اشاره کرد که پوسته تخم مرغ آب پز تازه به هنگام پوست کندن از سفیده به سختی جدا می شود، حال آنکه در تخم مرغی که کهنه باشد پوست گیری به سهولت انجام می شود.
  • بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی تا حدود سه تخم مرغ  درهفته  نیز پیشنهاد می شود، در این صورت باید از خوردن  غذاهای چرب  و پرنمک نیز  همراه  تخم مرغ  خودداری کرد 
  • پخت تخم مرغ نیزبدون روغن صورت پذیرد که در این صورت نه تنها خطری ندارد، بلکه در این  گروه های خاص مفید هم خواهد بود.
  • خواص تخم مرغ می توان به تاثیر تخم مرغ بر کاهش وزن، دارا بودن کلسترول خوب، مغذی بودن برای تمامی سنین و موثر بودن بر سلامت چشم اشاره کرد.
  • مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و تمامی بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه می شود
  • نباید مصرف تخم مرغ در هیچ گروه سنی حذف شود 

کولین تخم مرغ صرف نظر از تأثیر قابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین و کودک و همچنین تقویت حافظه، برروی  سلامت قلب و عروق نیز موثر است.